Western Union

Iti stam la dispozitie cu rapiditate, experienta si calitate, oferind servicii de transfer de bani in sistemul Western Union, in toate unitatile noastre teritoriale.

Iti stam la dispozitie cu rapiditate, experienta si calitate, oferind servicii de transfer de bani in sistemul Western Union, in toate unitatile noastre teritoriale.

Western Union face mult mai mult decat sa te ajute sa trimiti sau sa primesti bani. In fiecare zi ajutam oamenii sa se conecteze cu cei dragi aflati oriunde in lume, oferindu-le o modalitate rapida, sigura si convenabila de a transfera bani.

Western Union beneficiaza de o  retea de aproximativ 470.000 de locatii ale agentilor in peste 200 de tari si teritorii, iar in Romania, serviciul este disponibil si in cele peste 120 de locatii Carpatica.

Serviciile oferite de Banca Comerciala Carpatica si Western Union:

 • Transfer de bani din strainatate in Romania – bucuriile mici scurteaza distantele mari, iar tu cel ramas acasa, stii asta cel mai bine. Cu Western Union primesti bani rapid.
 • Transfer de bani din Romania in strainatate – cei dragi aflati departe de tine pot primi sprijinul tau oriunde s-ar afla.
 • Transfer de bani din Romania in Romania – si atunci cand esti in tara, dar departe de ai tai poti sa le oferi celor de acasa o bucurie. Cu Western Union e simplu sa transferi in lei sau euro peste tot in Romania. Sunt peste 4500 de locatii ale agentilor din tara de unde tu poti sa trimiti, iar ei pot sa ridice banii transferati.

Pentru trimiterile de RON si EUR din Romania in Romania este disponibil un serviciu suplimentar, in conditii avantajoase, prin intermediul caruia banii trimisi prin Western Union sunt disponibili pentru a fi ridicati de catre destinatar dupa 6 ore de la momentul trimiterii. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti materialul urmator: Serviciul WU 6 ore Romania-Romania

Ce trebuie sa faci pentru:

A trimite bani:
 • Te invitam la cea mai apropiata locatie Carpatica, trebuie doar sa ai un act de identitate valabil, sa mentionezi tara de destinatie, suma pe care doresti sa o trimiti si numele complet al destinatarului.
 • Dupa ce ai depus suma pe care doresti sa o transferi, precum si comisionul (Western Union poate castiga bani din diferenta de curs valutar), operatorul Western Union va introduce detaliile tranzactiei tale in calculator si va tipari chitanta “pentru trimis bani”.
 • Te rugam sa verifici toate detaliile tiparite pe chitanta, sa te asiguri astfel ca acestea sunt corect introduse si sa semnezi chitanta.
 • Pe chitanta vei primi numarul de control al transferului de bani (numit MTCN, reprezinta un numar de zece cifre) si suma achitata.
 • Banii vor fi disponibili pentru a fi ridicati rapid dupa ce ai primit chitanta cu MTCN-ul. In general sumele sunt disponibile la plata in cateva minute, atat cand trimiti bani cat si cand primesti. Intervalul este supus termenelor si conditiilor serviciului, incluzand orarele de functionare ale agentilor si diferentele de fus orar. In anumite tari, pentru a ridica banii, destinatarul trebuie sa comunice operatorului numarul de control al transferului de bani (MTCN).
A primi bani:
 • Te invitam la cea mai apropiata locatie Carpatica cu un act de identitate valabil. Te rugam sa ii comunici operatorului Western Union tara din care ti-au fost trimisi banii, numele complet al expeditorului, suma exacta pe care o astepti, precum si numarul de control al transferului de bani (MTCN).
 • Pentru a efectua plata, operatorul Western Union va verifica actul de identitate si informatiile pe care i le-ai furnizat.
 • Te rugam sa verifici toate detaliile tiparite pe chitanta “pentru primit bani” pentru a te a asigura ca sunt corecte. Operatorul iti va inmana banii si chitanta.

Taxe si comisioane:

Comisioanele aferente tranzactiilor de numerar sunt standard si se vor plati numai de catre expeditor.

Taxe si comisioane Western Union

Pentru mai multe informatii legate de serviciul Western Union, te rugam sa ne contactezi la InfoLine, 0800.807.807 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie nationala), disponibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 19.00 sau sa consulti website-ul Western Union Romania.