Cadru si conditii generale de utilizare

www.carpatica.ro este pagina web oficiala a Bancii Comerciale Carpatica S.A.

Acest site a fost creat de Banca Comerciala Carpatica, drept o sursa generala de informare. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare. Accesand si utilizand site-ul www.carpatica.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii.

Proprietatea site-ului si drepturi de proprietate intelectuala

Toate informatiile referitoare la produsele si serviciile descrise in cadrul acestui site apartin Bancii Comerciale Carpatica si sunt proprietatea exclusiva a acesteia, BCC detinand toate drepturile de proprietate intelectuala si rezervandu-si dreptul de a aduce modificari asupra continutului si/sau structurii acestui site in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Utilizatorii acestui site au dreptul sa exploreze continutul informatiilor; sa reproduca, traduca sau utilizeze informatii publicate, numai cu indicarea sursei; sa utilizeze anumite materiale in scop personal, fara comercializarea acestora, numai cu acordul scris al Bancii Comerciale Carpatica.

Nu constituie oferte ferme de vanzare-cumparare

Persoanele care doresc achizitionarea unui produs sau serviciu prezentate pe pagina web a BCC sunt rugate sa se adreseze oricarora dintre unitatile teritoriale ale bancii pentru a se informa complet atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului vizat, cat si asupra conditiilor contractuale si costurilor aferente.

Materialele prezentate pe site-ul www.carpatica.ro au caracter informativ, niciunul dintre acestea nu reprezinta o oferta ferma de vanzare-cumparare. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la vreun domeniu de activitate, informatiile continute nereprezentand un fundament pentru investitii, initierea/dezvoltarea unor afaceri sau orice alte decizii. BCC nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.
Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite se pot modifica in functie de schimbarile economice survenite la nivel national si/sau international.

Lipsa de responsabilitate – disclaimer si dezvaluirea intereselor

Desi Banca Comerciala Carpatica depune toate eforturile pentru prezentarea, in mod cat mai exact si concis, a tuturor informatiilor prezentate pe acest site, aceasta nu poate garanta faptul ca prezentele pagini nu contin erori. Prin urmare, Banca Comerciala Carpatica nu se face raspunzatoare legal pentru descrierea eronata a oricaror informatii.
Site-ul www.carpatica.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate sau nu in proprietatea Bancii Comerciale Carpatica. Aceasta nu raspunde pentru continutul, conditiile de confidentialitate, securitate sau functionalitate a acestora.

Banca Comerciala Carpatica va pastra confidentialitatea oricaror date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise pe site-ul www.carpatica.ro prin intermediul postei electronice, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Incercarile de orice natura a utilizatorilor site-ului www.carpatica.ro de modificare a imaginii si informatiilor, cu exceptia Bancii Comerciale Carpatica, detinatorului legal al acestuia da dreptul unilateral si neechivoc ca BCC sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Banca Comerciala Carpatica isi rezerva dreptul de a revizui, fara notificare prealabila, acesti Termeni si conditii de utilizare. In acest sens utilizatorii acestui site sunt obligati sa viziteze aceasta pagina pentru a lua la cunostinta Termenii si conditiile de utilizare actualizate.

Adobe Flash

Acest website poate folosi tehnologia Flash Player de la Adobe. Astfel, anumite prezentări din conţinutul acestui site pot fi în format Flash. În cazul în care utilizaţi un sistem incompatibil cu acest plugin, afişarea conţinutului nu va fi posibilă.

Pentru a instala Flash pe un dispozitiv compatibil, este necesar să urmaţi paşii de mai jos:

Protectia datelor

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizatorii acestui site au dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din cadrul acestui site.