Serviciul InfoLine

Specialistii nostri va ofera asistenta, suport si informatii cu privire la utilizarea serviciilor si produselor pe care le oferim.

Serviciul InfoLine este disponibil telefonic prin apel GRATUITdin orice retea nationala de telefonie fixa si mobila, la numarul de telefon 0800.807.807, iar pentru clientii din strainatate este disponibil la numarul de telefon 0269.504.470, apel cu tarif normal, de luni pana vineri intre orele 09.00 – 19.00 si prin e-mail, la adresa infoline@carpatica.ro.

Apeland serviciul Info Line, puteti afla detalii despre caracteristicile comerciale si functionale ale produselor si serviciilor noastre, va puteti informa cu privire la dobanzile, taxele si comisioanele in vigoare, formularistica necesara sau reteaua noastra teritoriala.

Ne puteti apela pentru asistenta privind utilizarea serviciului Internet Banking, a serviciului de transfer de bani Western Union, precum si pentru orice alta produs sau serviciu pe care il utilizati in calitate de client al nostru.

De asemenea, ne puteti contacta pentru orice sugestie, opinie sau propunere si ne puteti semnala orice eventuala problema avuta in colaborarea cu noi.

Va multumim.