e-Smart Login
Info Line 0800.807.807; 0269.504.470
IMM si CorporatePrograme de finantareCreditele APIA /  Creditul APIA bunastare porcine
Creditul APIA Masura 215 - pentru bunastarea animalelor (porcine) PDF Imprimare Email

Creditul APIA Masura 215 - pentru bunastarea porcinelor este un produs care are ca destinatie finanţarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - porcine.

Caracteristici:

  • Clientii eligibili: sunt clientii Persoane Juridice si asimilate acestora beneficiari ai Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - porcine;
  • Moneda de acordare: lei;
  • Valoarea creditului: pana la 90% din suma cuvenita din Platile privind bunastarea animalelor – porcine;
  • Perioada de creditare: Pana la incasarea ajutoarelor de stat APIA in cadrul Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - porcine, dar nu mai tarziu de 31.12.2014 (inclusiv) sau 15.06.2014 pentru cei incadrati in sesiunea II de plati;

Garantii:

  • Fondul de Garantare - maxim 80% din valoarea creditului acordat de Banca;
  • Ipotecă mobiliara asupra sumelor cuvenite ca ajutor de stat APIA in cadrul Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor – porcine.

Noi suntem cei care te pot ajuta, nu ezita sa ne contactezi.
Te asteptam in oricare din unitatile noastre sau ne poti contacta telefonic apeland serviciul Info Line, la numarul 0.800.807.807.

Aplica Online

Obligatoriu *

   

 

CINE SUNTEM?

Suntem o institutie financiara cu sediul central in SIBIU. Capitalul nostru este majoritar romanesc si actiunile Bancii sunt listate la Categoria I a BVB.

Suntem atenti la exigentele tuturor clientilor, fie persoane fizice, fie companii si ne dedicam cu pasiune dezvoltarii afacerilor lor. Avem o retea vasta de sucursale si agentii, in care te asteptam cu servicii de calitate si seriozitate.

Suntem BANCA COMERCIALA CARPATICA. >>

Copyright © 2015. Banca Comerciala Carpatica.

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.