e-Smart Login
Info Line 0800.807.807; 0269.504.470
Utile /  Stiri /  Contul de economii SMART KID
Contul de economii SMART KID PDF Imprimare Email

Sibiu, 26 octombrie 2011 Banca Comerciala Carpatica aduce in portofoliul sau de produse adresate copiilor o noua modalitate de economisire, prin intermediul contului de economii SMART KID.

SMART KID este un produs care imbina flexibilitatea unui cont curent cu dobanda unui depozit la termen fiind construit in jurul contului deschis, in lei sau euro, de catre parintii sau ocrotitorii legali. Contul poate fi constituit si de catre minorii care au depasit varsta de 14 ani cu avizul parintelui/ ocrotitorului legal, care va semna, alaturi de ei, formularele de deschidere cont.

Avantajele contului de economii SMART KID sunt multiple si constau in:

  • perioada nelimitata de constituire a depozitului,
  • posibilitatea de alimentare in orice moment,
  • alimentarea contului cu orice suma, clientul nefiind limitat de o suma minima necesara deschiderii acestuia.

Banca Comerciala Carpatica nu percepe niciun comision pentru deschiderea, administrarea sau inchiderea contului SMART KID. Totodata, BCC ofera o dobanda variabila de pana la 6% pentru lei si de pana la 2,8% pentru euro, in functie de sumele depuse si se calculeaza zilnic asupra soldului fiind capitalizata lunar. In functie de numarul depunerilor facute pe parcursul unei luni, modul de calcul a dobanzii constituie un avantaj deoarece bonificatia acesteia este corelata cu evolutia sumei existente in cont.

"Contul de economii SMART KID oferit de Banca Comerciala Carpatica vine in completarea depozitului SMART KID, lansat de Ziua Copilului in acest an si aduce in plus o mai mare flexibilitate in gestionarea economiilor. Prin intermediul acestui nou produs venim in intampinarea clientilor cu o modalitate simpla de economisire adresandu-ne tuturor celor care doresc sa contribuie la siguranta financiara a copilului", afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retea Retail Banca Comerciala Carpatica.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

Contact:

Banca Comercială Carpatica, Biroul de Comunicare şi PR

Tel.:  (+4)0269 205 166, Fax: (+4)0269 233 371, E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.carpatica.ro

 

CINE SUNTEM?

Suntem o institutie financiara cu sediul central in SIBIU. Capitalul nostru este majoritar romanesc si actiunile Bancii sunt listate la Categoria I a BVB.

Suntem atenti la exigentele tuturor clientilor, fie persoane fizice, fie companii si ne dedicam cu pasiune dezvoltarii afacerilor lor. Avem o retea vasta de sucursale si agentii, in care te asteptam cu servicii de calitate si seriozitate.

Suntem BANCA COMERCIALA CARPATICA. >>

Copyright © 2015. Banca Comerciala Carpatica.

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.