e-Smart Login
Info Line 0800.807.807; 0269.504.470
Un POS pentru afacerea ta! PDF Imprimare Email

Iti oferim o metoda moderna si rapida de acceptare a platilor efectuate cu carduri, prin intermediul POS-urilor amplasate in cadrul magazinelor tale.

Continuare...
 
Inroleaza cardul in 3D Secure


Platesti pe internet in conditii de maxima siguranta cu cardurile emise sub sigla Banca Comerciala Carpatica, prin intermediul sistemului de securitate 3D Secure pus la dispozitie.

Continuare...
 

Opinia ta conteaza!

Care este cel mai important criteriu dupa care alegi banca cu care lucrezi?

 

Stiri

Banca Comercială Carpatica a desemnat noi câştigători în cadrul promoţiei Economiseşti şi pleci în staţiune, aferente Depozitului Pensia Plus.

Promoţia s-a desfăşurat în perioada 01.10.2014 – 31.12.2014, iar câştigătorii celor 5 bilete de tratament oferite de bancă într-o staţiune balneo - climaterică sunt:

Citeşte mai departe...

Stimati clienti,

Reteaua de unitati a Bancii Comerciale Carpatica va avea program redus de lucru cu publicul

Citeşte mai departe...
Arhiva stiri...

CINE SUNTEM?

Suntem o institutie financiara cu sediul central in SIBIU. Capitalul nostru este majoritar romanesc si actiunile Bancii sunt listate la Categoria I a BVB.

Suntem atenti la exigentele tuturor clientilor, fie persoane fizice, fie companii si ne dedicam cu pasiune dezvoltarii afacerilor lor. Avem o retea vasta de sucursale si agentii, in care te asteptam cu servicii de calitate si seriozitate.

Suntem BANCA COMERCIALA CARPATICA. >>

Copyright © 2015. Banca Comerciala Carpatica.

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.