FONDURI DE INVESTITII

Iti oferim solutii alternative de economisire/investire prin intermediul fondurilor de investitii administrate de SAI Carpatica Asset Management SA. Astfel, SAI Carpatica AM cumpara actiuni, obligatiuni, titluri de stat sau efectueaza plasamente in depozite bancare, in numele fondurilor pe care le administreaza, astfel incat sa dezvolte optiunile financiare ale clientilor si sa creeze plus-valoare pentru investitiile acestora.

Care sunt avantajele fondurilor de investitii?

Pentru multa vreme s-a vehiculat ideea ca piata de capital, in speta cumpararea si vanzarea de actiuni sau obligatiuni este adresata doar persoanelor cu cunostinte in domeniu. Lucrurile s-au schimbat insa acum, deoarece, prin intermediul fondurilor de investitii poti beneficia de avantajele investitiilor financiare, respectiv de a avea acces la instrumente mai sofisticate. In plus, acumularea banilor mai multor investitori confera o putere de negociere mai mare cu privire la venituri, dar si la costuri.

Beneficiile pe care le obtii prin cumpararea de unitati de fond in cadrul unui fond de investitii administrat de SAI Carpatica Asset Management sunt:

  • Flexibilitate – pentru ca se pot depune orice sume (chiar si 100 lei), oricand (chiar si zilnic) si ai acces rapid la bani, fara a depinde de scadente;
  • Profesionalism – prin administrarea activa a banilor tai de catre specialistii nostri;
  • Diversitate – prin accesul la o gama variata de instrumente financiare (actiuni, obligatiuni, titluri de stat, etc.)
  • Costuri reduseprin aderarea la unul dintre fondurile administrate de SAI Carpatica Asset Management SA nu se percep comisioane de subscriere.
  • Transparenta – prin urmarirea in orice moment a banilor tai si comunicarea facila cu echipa noastra.

Ce iti ofera SAI Carpatica Asset Management SA?

FDI-Carpatica-ObligatiuniFDI Carpatica ObligatiuniPentru ca vrei sa te simti confortabil. Iti plac lucrurile simple!

Se adresează celor ce prefera sa nu riste si doresc sa isi conserve capitalul sau cunoscatorilor pietei de capital ce doresc o solutie de expectativa.

Banii investitorilor vor fi plasati minim 90% in instrumente cu venit fix (depozite bancare, obligatiuni, titluri de stat, etc), iar plasamentele in actiuni nu se vor regasi printre investitiile fondului. Din acest motiv, riscul investitorului este scazut, iar perioada minima recomandata a investitiei este de 6 luni.

Mai multe informatii >>

FDI-Carpatica-GlobalFDI Carpatica GlobalPentru ca vrei sa te bucuri de diversitate. Iti place sa combini culorile!

Se adreseaza celor ce vor mai mult decat un depozit si isi asuma un risc mediu-scazut gandindu-se ca pot castiga mai mult decat dobanda bancara.

Banii investitorilor vor fi plasati in depozite bancare, obligatiuni, actiuni, etc. Ponderea actiunilor este de maxim 35%. Din acest motiv, riscul investitorului este mediu scazut, iar perioada minima recomandata a investitiei este de 12 luni.

Mai multe informatii >>

FDI-Carpatica-StockFDI Carpatica StockPentru ca iubesti provocarile. Iti place sa te implici in actiuni indraznete!

Se adreseaza celor carora le place aventura si isi asuma un risc mediu-ridicat, gandindu-se ca isi pot maximiza castigul.

Banii investitorilor vor fi plasati in actiuni, depozite bancare, obligatiuni, etc. Ponderea actiunilor cotate la bursa depaseste 60%. Din acest motiv, riscul investitorului este mediu ridicat, iar perioada minima recomandata a investitiei este de 18 luni.

Mai multe informatii >>