SENIORI

Iti oferim produse si servicii avantajoase, create special pentru nevoile tale. Simplu si eficient.

PromotiaBanca Comerciala Carpatica recompenseaza oamenii chibzuiti” s-a încheiat.

Consultă regulamentul campaniei și află absolut mai multe detalii aici.

Lista castigatorilor extrasi in datele de 19 decembrie 2016, 09 si 19.01 ianuarie, 3 februarie 2017, 02 martie 2017 si 02 aprilie 2017 este disponibila aici. 

Depozitul Pensia Plus

Descriere:

Depozit la termen, în lei si valuta, oferit seniorilor – persoane fizice care apartin unui sistem de pensii din Romania (inclusiv pensionarii de invaliditate) – si care doresc economisirea in conditii avantajoase.

Caracteristici:

  • este un depozit in lei sau valuta si se poate constitui la termen de 1, 3, 6, 9 si 12 luni;
  • dobanda este fixa;
  • valoarea minima de constituire este de 100 RON / 100 EUR / 100 USD;
  • incasarea dobanzii se face prin virament lunar, prin virament la cerere sau la scadenta in contul curent, in functie de optiunea ta.

Avantaje:

  • Depozitul Pensia Plus se constituie in baza cuponului de pensie;
  • Depozitul Pensia Plus te protejeaza impotriva scaderii ratelor dobanzii pe piata prin acordarea unei dobanzi fixe, pentru intreaga perioada de constituire si prin nivelul sau deosebit de avantajos;
  • Ridicarile de numerar (inclusiv dobanda) aferente depozitelor constituite, ajunse la scadenta, nu sunt comisionate daca au loc in ziua scadentei;
  • Sumele reprezentand contravaloarea Depozitului Pensia Plus sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, in conditiile reglementate prin dispozitiile legale in vigoare.
Primeste pensia pe card

Poti alege sa-ti primesti pensia pe cardul de debit oferit de noi. Ai mai multa siguranta asupra banilor tai, este mai simplu si cel mai important, nu mai trebuie sa astepti pensia sa-ti vina acasa. Casa de Pensii iti vireaza banii, cu punctualitate, lunar, intr-un cont bancar de unde ii poti retrage oricand doresti, fara nici un comision.

Ai acces oricand la banii tai si beneficiezi de o retea extinsa de unitati si peste 500 de bancomate Euronet.

 

Plateste Facturile

Acum iti poti achita facturile lunare, simplu si rapid folosind automatele noastre de plata. Fara sa mai zabovesti la cozi interminabile,  de fiecare data cand trebuie sa achiti o factura, iti punem la dispozitie acest sistem automatizat, absolut gratuit, fara nici un cost sau efort din partea ta. Trebuie doar sa scanezi codul de bare de pe factura, sa pregatesti suma necesara si in mai putin de 1 minut, plata pleaca spre procesare.

Overdraft

Pentru cheltuielile neprevazute iti punem la dispozitie o suma de bani pe care poti sa o accesezi oricand ai nevoie folosind cardul tau. Facilitatea de overdraft poate fi obtinuta daca incasezi salariul sau alte venituri in Banca Comerciala Carpatica.