PERSOANE FIZICE

Relaxeaza-te, lasa banii tai sa lucreze pentru tine.

Suntem aici sa te ajutam. Iti oferim o serie de produse si servicii menite sa iti usureze viata. De la conturi de economii cu dobanda foarte buna pana la servicii si solutii automatizate, te ajutam sa iti folosesti timpul altfel decat stand la coada. Astfel, vei avea mai mult timp pentru a face ceea ce iti place. Indiferent de nevoile tale, iti oferim solutii rapide si simple.

PromotiaBanca Comerciala Carpatica recompenseaza oamenii chibzuiti” s-a încheiat.

Consultă regulamentul campaniei și află absolut mai multe detalii aici.

Lista castigatorilor extrasi in datele de 19 decembrie 2016, 09 si 19.01 ianuarie, 3 februarie 2017, 02 martie 2017 si 02 aprilie 2017 este disponibila aici. 

Contul curent

Contul curent este principalul produs financiar destinat managementului banilor tai. Utilizat pentru depozitarea la vedere a sumelor, pentru efectuarea de plati si incasari, transferuri intrabancare (intre conturi deschise la aceeasi banca) si interbancare (intre conturi deschise la banci diferite) precum si a altor tipuri de operatiuni bancare, contul curent gestioneaza si evidentiaza in mod distinct si cronologic, operatiunile derulate.

Contul curent se poate deschide in lei si in valuta, in functie de destinatia, necesitatea si dorinta de utilizare a sumelor.  Astfel, daca majoritatea operatiunilor pe care le faci se deruleaza in special in lei este potrivit sa deschizi un cont curent in lei. In cazul in care majoritatea sau toate operatiunile pe care le faci sunt intr-o alta valuta, iti recomandam sa deschizi un cont in valuta respectiva.

Plus valoare

Contul curent iti aduce un plus de utilitate si valoare, avand atasate produse si servicii care permit accesul la fonduri prin modalitati simple si moderne, care aduc economie de timp si permit managementul sumelor pe care le detii, neintrerupt, in regim 24 de ore din 24.

Astfel, prin intermediul unui cont curent, ai acces la:

 • SERVICIUL INTERNET BANKING, care permite gestionarea de la distanta a sumelor aflate in contul curent si ofera posibilitatea efectuarii de operatiuni de oriunde te afli, oricand, intr-un mediu sigur si prietenos; reprezinta de asemenea, o optiune mai convenabila, avand costuri reduse si comisioane mai mici cu pana la 35%!
 • CARDUL DE DEBIT, atasat in mod direct contului curent, confera avantajul accesului permanent la bani. Poti utiliza cardul in atat in retelele de bancomate pentru retragere de numerar, cat si la plata cu cardul  la comercianti, atat in magazine cat si pe Internet. In plus,  il poti folosi si pentru alte tipuri de operatiuni, precum plata facturilor de utilitati la bancomat, pentru care ai comision 0.

Vestile bune continua!

Iti punem la dispozitie, la solicitarea ta, o suma de bani, sub forma unui DESCOPERIT DE CONT, ce asigura existenta unei rezerve la care poti apela in caz de nevoie.

Va informam ca in situatia in care nu efectuati operatiuni in conturile curente deschise la Banca Comerciala Carpatica timp de 6 luni, Banca va dispune inchiderea acestora. Masura nu se aplica in urmatoarele cazuri: conturile curente se incadreaza in categoria conturilor poprite/ sechestrate de catre AVAS sau organe judiciare, sunt destinate incasarii de subventii, au atasate conturi escrow, de garantii, cash colateral sau capital social. De asemenea, conturile curente sunt pastrate daca, in calitate de client,  sunteti beneficiarul altor produse active (credit, depozit, cont de economii, card de credit etc.).

Informatii Deponenti
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
e-SMART Internet Banking

Sucursala ta deschisa non-stop. Usor, sigur si mai ieftin.

De ce Internet Banking de la Carpatica?

 • Pentru ca nu vrei sa intrebi pana la cat e deschis la banca atunci cand ai de lucru sau ti-ai facut planuri pentru diseara.
 • Pentru ca din fata unui ecran devine extrem de simplu sa iti administrezi operatiunile financiare si sa ai o imagine clara asupra resurselor tale si a modului in care le cheltuiesti.
 • Pentru ca e-Smart inseamna acces rapid si eficient la conturile si economiile tale oricand, la orice ora, 24/7.
 • Pentru ca relatia cu banca nu ar trebui sa te coste timp, ar trebui sa te rasplateasca pentru ca ai ales-o.

Instrumentele tale

 • Token-ul fizic, pe care il vei utiliza pentru generarea codurilor de securitate necesare pentru conectarea la contul tau de Internet Banking.
 • Token-ul mobil, care se instaleaza pe telefonul tau mobil indiferent daca ai smartphone sau nu. Acesta se instaleaza sub forma unei aplicatii, pe care o descarci din magazinul corespunzator sistemului de operare folosit si care functioneaza la fel ca si token-ul fizic, generand codurile de securitate necesare la conectarea in contul tau de Internet Banking. Daca detii un telefon clasic, vei primi un link prin SMS, de unde poti sa descarci aplicatia potrivita pentru el.
 • O versiune mobila a serviciului Internet Banking, la indemana oricarui posesor de telefon mobil compatibil.

Pentru a accesa versiunea mobila, nu este nevoie sa instalezi absolut nimic pe telefonul tau, interfata actuala fiind optimizata chiar si pentru ecranele mai mici ale dispozitivelor tale. Detectia se realizeaza automat, in browser-ul tau preferat, interfata vizuala adaptata rezolutiei telefonului tau fiind incarcata instant.

Astfel vei putea realiza operatiuni de pe device-ul tau preferat, atunci cand ai nevoie, la orice ora, de oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de o conexiune la internet activa. Te asteptam sa activezi interfata mobila prin apel la numarul de telefon 0800.807.807, serviciul nostru gratuit de asistenta. Apoi, pentru a accesa serviciul trebuie sa utilizezi acest link unic de acces, pe dispozitivul tau preferat.

Bine de stiut

 • Platesti mai putin pentru niste servicii pe care probabil le ai deja.
 • Dispui de o interfata moderna, prietenoasa, intuitiva.
 • Beneficiezi de un mediu de lucru sigur, certificat si auditat.
 • Poti face plati, simplu si rapid oricand, oriunde.
 • Ai asistenta gratuita din partea noastra prin intermediul serviciului InfoLine, unde vei discuta cu unul din consultantii nostri specializati.
 • Ai parte de mobilitate maxima, ai nevoie doar de o conexiune la internet activa.

Tu trebuie doar sa:

 • Deschizi un cont nou daca nu detii deja unul;
 • Completezi o cerere de aderare la serviciul nostru;
 • Citesti si semnezi contractul si termenii de utilizare;
 • Te bucuri de serviciile noastre.

Reprezinti o entitate cu personalitate juridica? PFA? Profesie liberala? Avem si pentru tine solutiile potrivite! Pe langa cele descrise anterior, pentru tine, avem solutii care te vor ajuta sa-ti derulezi afacerea fara batai de cap din partea bancii si la costuri minime.

Ce iti oferim?

Un management financiar potrivit nevoilor tale de business:

 • Poti defini plati programate, care se efectueaza automat, conform regulilor stabilitate anterior de catre tine.
 • Poti face operatiuni multiple prin importul unui fisier pe care l-ai generat din sistemele tale, cum ar fi importul platilor de salarii, care se transforma astfel dintr-o operatiune minutioasa, intr-un proces de rutina, rapid si integrat.
 • Poti defini cati utilizatori ai nevoie, fiecare cu un nivel de acces specific conturilor si operatiunilor necesare. In acest mod, poti limita raspunderea fiecarui membru al organizatiei tale, asigurand in acelasi timp un control intern necesar.

Pentru a deveni client al acestui serviciu, trebuie completata o cerere de aderare si incheiat un contract de utilizare a serviciului nostru. Desigur, mai intai trebuie sa ai un cont deschis la noi. Daca nu ai deja un cont deschis, te invitam sa devii clientul nostru si te asteptam cu placere la oricare unitate Carpatica, apropiata de locatia ta.

Siguranta si securitate

Securizarea comunicarii dintre tine si banca se bazeaza, in principal, pe autentificare bidirectională prin certificate digitale, obtinandu-se astfel cel mai inalt nivel de securizare a transmiterii informatiilor. Asta inseamna, in limbaj familiar, ca datele transmise si receptionate de catre tine nu pot fi interceptate de catre nimeni. Acest lucru implica si o minima participare din partea ta, prin utilizarea unei solutii de securitate de tip antivirus.

Identificarea si validarea ta este un proces care se desfasoara pe 4 nivele:

 • Cod de client;
 • Nume utilizator;
 • Parola;
 • Cod de securitate generat de dispozitivul pe care il folosesti.

Din ratiuni de securitate, in cazul in care esti inactiv timp de 5-10 min (perioada configurabila) sau ai uitat sa te deconectezi, sesiunea initiata se inchide automat. Astfel, nimeni nu va putea avea acces la contul tau, iar tu va trebui se te conectezi din nou pentru a-ti accesa contul.

Aplica pentru acest produs retail
Facilitatea de overdraft

Pentru cheltuielile neprevazute iti punem la dispozitie o suma de bani pe care poti sa o accesezi oricand ai nevoie folosind cardul tau. Facilitatea de overdraft poate fi obtinuta daca incasezi salariul sau alte venituri in Banca Comerciala Carpatica.

Poti sa beneficiezi de aceasta facilitate daca:

 • esti angajat pe o perioada nedeterminata;
 • ai o vechime neintrerupta de minim 3 luni la actualul loc de munca sau la agenti economici care constituie impreuna cu societatea la care esti angajat in prezent, un grup de firme, cu care avem incheiat un contract pentru plata salariilor prin card;
 • esti incadrat in categoria liber-profesionisti (notari, avocati, experti contabili, contabili autorizati etc);
 • ai calitatea de pensionar si iti primesti pensia pe card.

Bine de stiut

 • perioada de creditare este de 12 luni (cu posibilitate de prelungire automata);
 • garantiile sunt reprezentate de totalitatea veniturilor realizate de catre tine, sot/sotie, precum si intreaga ta avere, prezenta si viitoare.

Avem nevoie de la tine sa:

 • completezi o cerere de acordare a facilitatii de overdraft;
 • aduci o copie dupa actul de identitate;
 • aduci documente justificative privind veniturile realizate de tine sau sot/sotie (dupa caz);
 • aduci copii dupa documentele care atesta gradul de indatorare al tau si al familiei tale;
 • iti dai acordul de consultare in Centrala Riscurilor Bancare si Biroul de Credit.
Aplica pentru acest produs retail
Credit de consum fara garantii reale

Te ajutam sa asiguri un standard de viata ridicat pentru tine si familia ta cu un credit de consum fara garantii reale. Poti obtine pana la 10.000 de EUR pentru satisfacerea de nevoi personale sau pentru refinantarea altor credite contractate de catre tine. In plus, iti oferim avantajul de a cumula venitul tau cu cel al unui codebitor.

Conditii de acordare

 • varsta maxima la sfarsitul perioadei de creditare este de 65 ani;
 • sunt acceptati solicitantii cu varsta sub 25 ani daca primesc salariul intr-un cont deschis la BCC;
 • obtii un venit pe familie mai mare sau egal cu 1.700 lei;
 • ai o vechime de minimum 12 luni la actualul loc de munca.

Bine de stiut

 • nu se iau in considerare veniturile obtinute din chirii, contracte de prestari servicii, venituri obtinute in strainatate, venituri din drepturi de autor si venituri obtinute din pensii de invaliditate
 • diurnele vor putea fi luate in considerare la fundamentarea nivelului creditului solicitat doar daca se face dovada incasarii de cel putin 3 luni in cont bancar.
 • Suma minima: 500 EUR, echivalent lei;
 • Suma maxima: 10.000 EUR, echivalent lei;
 • moneda de acordare este lei sau EUR;
 • rambursarea se face in rate lunare.

Conditiile de mai sus se aplica si codebitorilor si sotului/sotiei solicitantului.

Destinatie

1. preluarea creditelor de consum / investitii imobiliare contractate inainte de 31.10.2011, de catre solicitant si/sau sotia/sotul acestuia

sau

2. satisfacerea nevoilor personale ale solicitantului precum si ale sotiei/sotului si/sau preluarea creditelor contractate de catre solicitant si/sau sotia/sotul acestuia.

Garantii:

 1. polita de asigurare de viata contractata de banca, pentru care solicitantul are calitatea de asigurat;
 2. ipoteca mobiliara asupra sumelor de bani reprezentand venituri obtinute;
 3. ipoteca mobiliara asupra conturilor bancare deschise;

Perioada de creditare

 • maxim 10 ani (inclusiv) pentru cazul in care destinatia creditului este este cea mentionata la pct. 1;
 • maxim 5 ani (inclusiv) pentru creditele care destinatia creditului este cea mentionata la pct. 2;

In plus, iti acordam posibilitatea suplimentarii sumei initiale acordate, in cazul in care destinatia creditului este cea mentionata la pct. 2.

Exemplu de calcul RON (dobanda variabila)

Valoare Credit 10.000 lei
Moneda lei
Durata creditului 60 luni
Dobanda variabila ROBOR 6M + marja fixa 9,75% (10,72%)
Rata lunara 216,09 lei
Valoarea totala platibila 12,965.40 lei
Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) 11,76%

Exemplu de calcul RON (dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare)

Valoare Credit 10.000 lei
Moneda lei
Durata creditului 60 luni
Dobanda fixa 11,75%
Rata lunara 221,25 lei
Valoarea totala platibila 13.275 lei
Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) 12,91%

Comision de analiza dosar de credit: 100 RON/dosar.

Calculele sunt valabile pentru ROBOR la 6 luni (0,97%) din data de 31.08.2016.

Exemplu de calcul EUR (dobanda variabila)

Valoare Credit 2.500 euro
Moneda EUR
Durata creditului 60 luni
Dobanda variabila EURIBOR la 6 luni + marja fixa 12,5% (12,308%)
Rata lunara 56,02 EUR
Valoarea totala platibila 3.361,20 EUR
Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) 14,04%

Exemplu de calcul EUR (dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare )

Valoare Credit 2.500 euro
Moneda EUR
Durata creditului 60 luni
Dobanda fixa  13%
Rata lunara 56,90 EUR
Valoarea totala platibila 3,414,00 EUR
Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) 14,83%

Comision de analiza dosar de credit: 50 EURO/dosar.

Calculele sunt valabile pentru EURIBOR la 6 luni (-0,192%) din data de 31.08.2016.

Mentiuni:

 • Comisionul de analiza dosar de credit se percepe doar in cazul acordarii creditului.
 • Contravaloarea politei de asigurare este suportata de catre Banca.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa aplici mai jos sau sa ne contactezi la numarul nostru gratuit de suport, 0800.807.807.

Aplica pentru acest produs retail
Tocmai ai gasit cea mai buna solutie pentru economiile tale!

Alegand Depozitele la termen in lei de la Carpatica faci o afacere buna pentru banii tai:

Dobanzi avantajoase:

 • beneficiezi de pana la 2,25% dobanda pe an la 24 de luni pentru Depozitul Clasic in lei sau, altfel spus castigul tau dupa 2 ani* este de 4,50% din suma initiala
 • beneficiezi de dobanzi attractive si pentru celelalte produse de economisire
 • poti negocia dobanda pentru sumele mai mare de 50.000 lei (echivalent in valuta)
 • castigul tau este sigur deoarece dobanda este fixa

CONSULTA DOBANZILE NOASTRE

Si ca sa-ti dovedim ca nu glumim, am pregatit cateva exemple de calcul:

tabel

 

 

 

 

 

Costuri reduse:

 • ZERO comision pentru constuire depozit sau depunere numerar
 • ZERO comision retragere numerar în ziua scadentei

Avem o oferta bogata de produse de economisire, te invitam sa le consulti pe toate mai jos si sa-l alegi pe cel care ti se potriveste sit e aduce in avantaj.

Contul CON(T)FORT

Relaxeaza-te, banii tai muncesc pentru tine!

 • este un cont de economii cu o dobanda excelenta, in care depui si retragi banii cand doresti;
 • moneda contului poate fi lei sau EUR;
 • dobanda este variabila si se calculeaza la finalul fiecarei zile, la soldul existent;

Avantajele tale

 • beneficiezi de avantajele specifice unui produs de economisire activat pe un cont dedicat – acum poti sa depozitezi sumele intr-un cont si sa te bucuri de o dobanda buna, in functie de sumele de care dispui;
 • nu este nevoie de o valoare minima de constituire;
 • poti efectua transferuri intre contul de economii si contul curent.

 Bine de stiut

 • nu permite atasarea unui card de debit;
 • se poate constitui pe o perioada nedeterminata;
 • bonificarea dobanzii de realizeaza lunar in contul Con(T)fort, in prima zi lucratoare din luna urmatoare calculului si la inchiderea contului;
 • sumele din contul Con(T)fort sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar;
Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
Contul SmartKid

Este un cont de economii care se poate deschide in lei sau in EUR pe numele minorului de catre parinte sau tutore.

Bine de stiut

 • este un produs de economisire cu acumulare, constituit pe numele copilului de catre parinte/tutore;
 • pentru deschiderea contului de economii este necesara deschiderea contului curent de baza.
 • moneda de constituire a depozitului: lei/EUR;
 • nu exista o suma minima de constituire;
 • termenul de constituire este nelimitat;
 • nu exista o suma minima pentru alimentare;
 • dobanda este variabila.
 • sunt permise transferurile intre contul de economii si contul curent de baza.

Avantaje

 • dobanda este calculata la finalul fiecarei zile asupra soldului disponibil in cont si capitalizata lunar;
 • poate fi alimentat oricand si cu orice suma, iar dobanda se calculeaza din ziua depunerii;
 • ofera siguranta, deoarece sumele existente in contul de economii SMART KID sunt garantate de catre Fondul De Garantare al Depozitelor in Sistemul Bancar.

Costuri

 • comision 0 pentru deschidere cont;
 • comision 0 pentru administrare cont;
 • comision 0 pentru inchidere cont.
Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
Depozitul Flexibil

Depozitul Flexibil este un instrument de economisire, care se constituie in lei sau valuta pe termene de 6, 9 si 12 luni. Poti constitui acest depozit foarte usor, prin simpla completare a unei conventii de deschidere depozit.

Deasemenea, iti oferim posibilitatea sa iti deschizi acest depozit, gratuit, direct din platforma noastra de Internet Banking.

Bine de stiut

 • este un depozit original la termen;
 • se constituie in lei sau valuta pe termene de 6 luni, 9 luni si 12 luni;
 • are dobanda fixa bonificata la scadenta in contul curent;
 • sunt permise depunerile ulterioare in limita a maxim 100% din suma depusa initial;
 • valoarea minima pentru deschidere se stabileste in functie de valuta contului: 500 lei / 500 EUR.

Avantaje

 • Dobanda fixa excelenta;
 • Depozitul se prelungeste automat la scadenta;
 • Posibilitatea depunerii in orice moment a unei sume de bani in contul depozitului, cu mentinerea aceleiasi dobanzi stabilite initial;
 • Posibilitatea constituirii Depozitului Flexibil prin intermediul serviciului de Internet Banking;
 • Nu exista comisioane de constituire sau de lichidare a depozitelor;
 • Sumele reprezentand contravaloarea Depozitului Flexibil sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, in conditiile reglementate prin dispozitiile legale in vigoare.
Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
Depozitul SMART KID PLUS

Mami, cand o sa cresc mare, vreau sa ma fac bancher! Cu SMART KID PLUS, planul de economisire pentru copii oferit de noi, visele copilului tau pot deveni realitate. De acum “ce vrei sa te faci cand vei creste mare?” va fi o intrebare al carei raspuns nu o sa mai reprezinte o provocare, nici pentru tine, nici pentru copilul tau.

Bine de stiut

 • este un depozit cu acumulare constituit pe numele copilului de catre parinte, tutore sau curator sau chiar minorul, titular al contului, daca acesta a implinit varsta de 14 ani;
 • constituirea si lichidarea depozitului se face prin intermediul contului curent;
 • suma minima de constituire: 250 lei/60 EUR;
 • suma maxima pentru economisire este de 400.000 lei/ 100.000 EUR;
 • suma minima pentru fiecare alimentare ulterioara 40 RON/10 EUR;
 • dobanda este fixa la constituire si variabila la fiecare prelungire automata a depozitului;
 • retragerile de sume din depozit presupun lichidarea depozitului, iar sumele acumulate in depozit vor fi transferate in contul curent;
 • depunerile în contul de depozit, efectuate, indiferent de dată, ulterior constituirii depozitului, beneficiază de dobanda cu care a fost constituit/prelungit depozitul.

Avantaje

 • SMART KID PLUS se constituie pe numele copilului indiferent de varsta acestuia;
 • moneda de constituire a depozitului: lei/EUR;
 • bonus la prelungire: la fiecare prelungire a depozitului, primiti un bonus la dobanda in vigoare la data prelungirii de 0,25 puncte procentuale la lei si 0,15 puncte procentuale, la EUR;
 • beneficiezi de dobanzi avantajoase;
 • termenul de constituire este de 12 luni cu prelungire automata;
 •  poti face alimentari de sume in depozit in orice perioada a termenului de depozitare;
 • iti oferim flexibilitate in alegerea sumei de depus ulterior constituirii depozitului si a datei de depunere ulterioara;
 • sumele reprezentand valoarea Depozitului SMART KID PLUS sunt garantate de Fondul de Garantare al Depozitelor in Sistemul Bancar, in conditiile reglementate prin dispozitiile legale in vigoare.

Costuri

 • comision 0 la constituire SMART KID;
 • comision 0 pentru administrare SMART KID;
 • comision 0 la lichidare SMART KID;
 • comision 0 pentru retragere numerar la scadenta.

Nota:

In cazul in care sumele depuse in depozitul SmartKid depasesc nevoile de intretinere ale minorului si ale administrarii bunurilor sale, lichidarea acestuia – la termen sau in orice alt moment – se va face de catre reprezentantul/ocrotitorul legal doar cu autorizarea prealabila a instantei de tutela. Obligatia de a califica o suma ca fiind o suma ce depaseste sau nu nevoile de intretinere ale minorului revine in exclusivitate reprezentantului legal al minorului.

Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
Depozite clasice

Depozitele clasice oferite de noi raspund celor mai variate cerinte de economisire, datorita faptului ca iti permit sa alegi diferite perioade de constituire, precum si valuta, actiunea la scadenta si modalitatea de plata a dobanzii.

Bine de stiut:

 • se pot constitui pe o perioada de 1 luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luni si 24 luni;
 • moneda de constituire poate fi una din cele urmatoare: lei, euro, dolari, lire sterline, franci elvetieni;
 • suma minima de constituire este de 50 lei /100 euro / 100 dolari / 100 lire sterline / 100 franci elvetieni;
 • ai posibilitatea sa alegi tipul de depozit, cu sau fara prelungire automata;
 • ai posibilitatea sa incasezi dobanda cuvenita lunar in contul curent sau la scadenta.

Rata anuala a dobanzii poate fi:

 • fixa sau variabila in functie de optiunea ta, la depozitele constituite in lei;
 • fixa, la depozitele constituite in valuta.
Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
Facilitate de dobanda pe contul curent

Cu facilitatea de dobanda pe contul curent, banii tai dau randament. Este un produs care imbina cu succes functionalitatea si utilitatea contului curent, cu beneficiile asociate produselor de economisire, in scopul valorificarii fondurilor si depozitarii acestora intr-un cont curent cu randament ridicat.

Facilitatea se acorda direct pe contul curent sau, la cererea ta specifica, pe un alt cont.

Bine de stiut

 • Este un produs flexibil care permite valorificarea in conditii avantajoase a sumelor existente in conturile de disponibil, prin bonificarea acestora cu o rata de dobanda mai ridicata decat cea practicata de regula la conturile curente si pentru care, in functie de suma si termenul de valabilitate, procentul de dobanda se negociaza;
 • Facilitatea de dobanda se acorda in conditiile mentinerii, in permanenta, in contul curent, a unui sold mai mare sau egal cu o valoare minima stabilita, astfel incat se poate utiliza cu succes atunci cand valoarea soldului contului curent este frecvent mai mare decat un anumit prag;
 • Facilitatea de dobanda este aplicabila oricarui cont curent, indiferent de valuta in care este deschis acesta;
 • Dobanda aplicabila este fixa.

Conditii

 • Valoarea sumei minime de la care se poate negocia este20.000 RON, respectiv RON44, RON41 sau echivalentul a 10.000 pentru alte valute;
 • nu exista optiunea de prelungire automata. La scadenta, poti dispune de sumele aferente produsului.
Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
Depozitul Exclusiv Negociat

Este un depozit la termen, in lei sau in valuta, pentru care termenul si procentul de dobanda se negociaza, in conditiile in care suma depozitului este mai mare sau egala cu valoarea minima stabilita.

Bine de stiut:

 • poti constitui depozitul in lei sau valuta;
 • valoarea sumei minime de constituire este de 25.000 lei/ 5.000 EUR / 5.000 USD/ echivalentul a 5.000 USD pentru alte valute;
 • termenul şi procentul de dobanda se negociaza, în conditiile in care suma depozitului este mai mare sau egala cu valoarea minima stabilit;
 • depozitul nu se prelungeste automat.

Beneficiile tale:

 • dobanda este fixa si atractiva gratie posibilitatii de negociere;
 • termenul depozitului poate fi unul dintre termenele stabillite sau poate fi orice alta perioada de timp acceptata de catre noi.
Informatii Deponenti - Lista depozitelor excluse de la garantare
.pdf (357.84 kB)
Aplica pentru acest produs retail
MasterCard Traditii

Mastercard-TraditiiMasterCard Traditii, atasat contului curent, este portofelul tau virtual care te ajuta sa faci cumparaturi in siguranta. Avand un design unic, imprimat cu motive traditionale romanesti, cardul promoveaza simbolurile autentice nationale de fiecare data cand este folosit.

 

Produsul este un card de debit, emis in lei, pe care il poti folosi la operatiuni de retragere numerar sau la plata cu cardul, in magazine sau pe Internet.

In mod inedit, iti oferim libertatea de a alege pretul dorit, aferent cardului. Poti alege intre doua optiuni simple, adaptate nevoilor tale si specificului de utilizare a cardului.

Bine de stiut

 • este un card de debit, atasat unui cont curent in lei convertibil in valuta;
 • il poti utiliza international, oriunde in lume unde este afisata sigla MasterCard;.
 • are 3 ani valabilitate, cu optiune de reinnoire;
 • este de tip MasterCard cu banda magnetica si CIP incorporate;
 • se pot atasa carduri suplimentare cu acces la contul cardului principal, pentru membrii familiei tale;

Avantaje:

Cardul MasterCard Traditii poate fi utilizat atat pe Internet cat si pentru retragere de numerar sau plati, la orice terminal ATM si POS la care vezi insemnele de acceptare ale marcii MasterCard.

In plus, iti oferim urmatoarele servicii, gratuit:

 • emitere card principal si emitere card suplimentar;
 • plata cu cardul la comercianti;
 • reinnoire si deblocare card;
 • plata facturilor de utilitati la bancomat.

In cazul in care vrei mai mult, iti oferim posibilitatea de acces la o linie de credit (overdraft) acordata pe card, care iti permite sa utilizezi, pe langa disponibilul propriu din cont, o anumita suma asimilata unui credit, in limita unui plafon predeterminat.

Pentru o protectie suplimentara, poti face in conditii de maxima siguranta plati pe Internet, in regim securizat 3D Secure. Platile securizate 3D Secure se efectueaza pe platformele online care ofera aceste servicii (MasterCard Secure Code), dupa finalizarea procesului de inrolare in acest sistem. Daca nu ai cardul inrolat inca, o poti face aici, sau il poti activa direct in timpul cumparaturilor online (activation during shopping).

Pentru efectuarea de plati pe Internet este necesara activarea cardului pentru astfel de tranzactii. Activarea se face la solicitarea ta, prin apelarea numerelor de telefon de pe spatele cardului: 021/222.33.36, 021/222.33.37 – Customer Support Paynet si va ramane valabila pe toata perioada de valabilitate a cardului.

Limitele standard de tranzactionare pentru acest card sunt cele de mai jos:

Limita maxima de retragere numerar de la ATM Limita maxima de retragere numerar de la POS Limita maxima pentru plati efectuate pe internet
4000 lei/zi Nelimitat 2000 lei/zi
Aplica pentru acest produs retail
MasterCard Standard Euro

mastercard-standard-euro-pfDaca calatoresti frecvent prin Europa, atunci MasterCard Standard EURO este accesoriul de care ai nevoie. El este portofelul tau virtual care iti tine banii in siguranta si la indemana oricand vrei sa faci cumparaturi.

 

Practic, libertate pentru tine

 • este atasat direct unui cont curent deschis in EUR;
 • este ideal pentru a fi folosit in tarile cu valuta EUR, intrucat nu implica conversie valutara;
 • are 3 ani valabilitate, cu optiune de reinnoire;
 • este de tip MasterCard cu banda magnetica si CIP incorporate;
 • il poti utiliza pentru retragere de numerar de la orice ATM din tara sau strainatate, 24h din 24, pentru interogare sold cont, achizitionarea de bunuri sau servicii direct de la comerciantii care au instalate echipamente POS, precum si pentru plati pe Internet;
 • pentru platile la comercianti comisionul este 0.
 • este ideal pentru plata salariilor si a diurnelor, direct in EUR.

Garantat, siguranta pentru banii tai

 • este un instrument electronic de plata, care asigura accesul de la distanta, permanent, la banii tai, prin intermediul unui sistem securizat, conform practicilor din domeniu;

Bine de stiut

 • poti atasa carduri suplimentare cu acces la contul cardului principal, pentru alte persoane desemnate;
 • alimentarea conturilor de card o poti face prin depuneri de numerar la oricare dintre locatiile Carpatica, prin transfer interbancar sau intrabancar;
 • poti alimenta cardul oricand, cu orice suma, in functie de destinatia si modul de utilizare a acestuia;

Controlul asupra banilor tai, fie in lei sau in euro, este complet.

Prin intermediul platformei Internet Banking, alimentarea cardului se poate face foarte simplu, folosind optiunea de schimb valutar – transfer de sume intre conturi cu valuta diferita.

Simplu, un parteneriat de succes!

Doresti sa beneficiezi de acest produs? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa:

 • completezi o cerere de emitere card
 • sa aduci o copie a actului de identitate

Limitele de tranzactionare pentru acest card sunt cele de mai jos:

Limita maxima de retragere numerar de la ATM Limita maxima de retragere numerar de la POS Limita maxima pentru plati efectuate pe internet
1.500 euro/zi Nelimitat 500 euro/zi

Pentru o protectie suplimentara, poti face in conditii de maxima siguranta plati pe Internet, in regim securizat 3D Secure. Platile securizate 3D Secure se efectueaza pe platformele online care ofera aceste servicii (MasterCard Secure Code), dupa finalizarea procesului de inrolare in acest sistem. Daca nu ai cardul inrolat inca, o poti face aici, sau il poti activa direct in timpul cumparaturilor online (activation during shopping).

Info:

Pentru efectuarea de plati pe Internet este necesara activarea cardului pentru astfel de tranzactii. Activarea se face la solicitarea Detinatorului/Utilizatorului prin apelarea numerelor de telefon de pe spatele cardului: 021/222.33.36, 021/222.33.37 – Customer Support Paynet si va ramane valabila pe toata perioada de valabilitate a cardului.

Aplica pentru acest produs retail
Cardul MasterCard Gold

Dacă iti place MastarCard Debit Gold - Carpaticasa calatoresti in strainatate si sa faci cumparaturi pentru cei dragi de acasa, noi iti oferim MasterCard GOLD. Produsul ofera mai mult decat un card de debit obisnuit, acesta te fereste si de grijile aferente calatoriei, gratie asigurarii de calatorie atasate.

 

Compania de asigurari este SC Generali Romania SA. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati conditiile politei de asigurare.

Bine de stiut

 • este un card de debit, atasat unui cont curent in lei convertibil in valuta;
 • il poti utiliza international;.
 • are 3 ani valabilitate, cu optiune de reinnoire;
 • este de tip MasterCard cu banda magnetica si CIP incorporate;
 • se pot atasa carduri suplimentare cu acces la contul cardului principal, pentru membrii familei tale;

Avantajele tale

Cardul MasterCard Gold poate fi utilizat atat pe Internet cat si pentru retragere de numerar sau plati, la orice terminal ATM si POS la care vezi insemnele de acceptare ale marcii MasterCard.

In plus, iti oferim urmatoarele beneficii:

 • ai asigurare de calatorie;
 • ai reduceri de preturi pentru cumparaturi la comerciantii inscrisi in programul Mastercard Elite;
 • plata facturilor de utilitati la bancomat, cu comision 0;
 • serviciul de Aerte prin SMS, este activat in mod gratuit.

Pentru o protectie suplimentara, poti face in conditii de maxima siguranta plati pe Internet, in regim securizat 3D Secure. Platile securizate 3D Secure se efectueaza pe platformele online care ofera aceste servicii (MasterCard Secure Code), dupa finalizarea procesului de inrolare in acest sistem. Daca nu ai cardul inrolat inca, o poti face aici, sau il poti activa direct in timpul cumparaturilor online (activation during shopping).

Info:

Pentru efectuarea de plati pe Internet este necesara activarea cardului pentru astfel de tranzactii. Activarea se face la solicitarea Detinatorului/Utilizatorului prin apelarea numerelor de telefon de pe spatele cardului: 021/222.33.36, 021/222.33.37 – Customer Support Paynet si va ramane valabila pe toata perioada de valabilitate a cardului.

Conditii polita de asigurare Generali pentru cardul de debit MasterCard Gold
.pdf (7.28 MB)
Aplica pentru acest produs retail
Cardul de credit Visa Classic

Visa-Classic-Card-Credit Alege cardul de credit Visa Classic, emis in lei, cu utilizare internationala, iar cumparaturile tale vor deveni o placere!

 

 

Bine de stiut

 • este un card de credit, emis sub sigla Visa;
 • iti ofera acces la o linie de credit in limita a maxim 10.000 EUR (in echivalent lei);
 • beneficiezi de o perioada de gratie de maxim 55 de zile pentru toate tranzactiile de plata la comercianti si pentru retragerile de numerar de la ATM si POS;
 • in fiecare luna, trebuie sa rambursezi doar un nivel minim de 5% din suma utilizata;
 • alimentarea contului de card se face foarte simplu, prin depunere de numerar sau transfer bancar;
 • il poti utiliza international, oriunde in lume unde este afisata sigla Visa;.
 • are 3 ani valabilitate, cu optiune de reinnoire;
 • este de tip Visa cu banda magnetica si CIP incorporate;
 • poti face plata facturilor de utilitati la bancomat, fara nici un cost.

Avantajele tale

Cardul de credit Visa Classic poate fi utilizat atat pe Internet cat si pentru retragere de numerar sau plati, la orice terminal ATM si POS la care vezi insemnele de acceptare ale marcii Visa. Pentru platile la comercianti comisionul este 0.

Pentru o protectie suplimentara, poti face in conditii de maxima siguranta plati pe Internet, in regim securizat 3D Secure. Platile securizate 3D Secure se efectueaza pe platformele online care ofera aceste servicii (Verified by Visa), dupa finalizarea procesului de inrolare in acest sistem. Daca nu ai cardul inrolat inca, o poti face aici, sau il poti activa direct in timpul cumparaturilor online (activation during shopping).

Pentru efectuarea de plati pe Internet este necesara activarea cardului pentru astfel de tranzactii. Activarea se face la solicitarea ta, prin apelarea numerelor de telefon de pe spatele cardului: 021/222.33.36, 021/222.33.37 – Customer Support Paynet si va ramane valabila pe toata perioada de valabilitate a cardului.

Limitele standard de tranzactionare pentru acest card sunt cele de mai jos:

Limita maxima de retragere numerar de la ATM Limita maxima de retragere numerar de la POS Limita maxima pentru plati efectuate pe internet
7000 lei/zi Nelimitat 3500 lei/zi

Exemplu de calcul

La un imprumut de 10.000 lei pe 12 luni, la o dobanda variabila calculata ROBOR 6M (1,06%) + 15%(16,06%) cu D.A.E. = 18,11%, valoarea totala platibila este de 11.671,60 lei.

Comisioane:

 • emitere card = 30 lei
 • administrare anuala = 40 lei.

Calculele sunt valabile pentru ROBOR 6M (1,06%) din data de 30.06.2016.

Aplica pentru acest produs retail
Cardul de credit Visa Smart

Refinantare-Card-Credit -Visa-SmartAi o adevarata colectie de carduri de credit?  Vino la noi si refinanteaza-le cu unul singur! Iti oferim cardul de credit Visa Smart destinat refinantarii tuturor cardurilor tale de credit.

 

 

Bine de stiut

 • iti ofera acces la o linie de credit in limita a maxim 10.000 EUR (in echivalent lei);
 • beneficiezi de o perioada de gratie de maxim 55 de zile pentru toate tranzactiile de plata la comercianti si pentru retragerile de numerar de la ATM si POS;
 • in fiecare luna, trebuie sa rambursezi doar un nivel minim de 5% din suma utilizata;
 • alimentarea contului de card se face foarte simplu, prin depunere de numerar sau transfer bancar;
 • il poti utiliza international;
 • are 3 ani valabilitate, cu optiune de reinnoire;
 • este de tip Visa cu banda magnetica si CIP incorporate;
 • poti face plata facturilor de utilitati la bancomat, fara nici un cost.

Avantajele tale

Cardul de credit Visa Smart poate fi utilizat atat pe Internet cat si pentru retragere de numerar sau plati, la orice terminal ATM si POS la care vezi insemnele de acceptare ale marcii Visa. Pentru platile la comercianti comisionul este 0.

Pentru o protectie suplimentara, poti face in conditii de maxima siguranta plati pe Internet, in regim securizat 3D Secure. Platile securizate 3D Secure se efectueaza pe platformele online care ofera aceste servicii (Verified by Visa), dupa finalizarea procesului de inrolare in acest sistem. Daca nu ai cardul inrolat inca, o poti face aici, sau il poti activa direct in timpul cumparaturilor online (activation during shopping).

Pentru efectuarea de plati pe Internet este necesara activarea cardului pentru astfel de tranzactii. Activarea se face la solicitarea ta, prin apelarea numerelor de telefon de pe spatele cardului: 021/222.33.36, 021/222.33.37 – Customer Support Paynet si va ramane valabila pe toata perioada de valabilitate a cardului.

Limitele standard de tranzactionare pentru acest card sunt cele de mai jos:

Limita maxima de retragere numerar de la ATM Limita maxima de retragere numerar de la POS Limita maxima pentru plati efectuate pe internet
7.000 lei/zi Nelimitat 3.500 lei/zi

Exemplu de calcul

La un imprumut de 10.000 lei pe 12 luni, la o dobanda variabila calculata ROBOR la 6 luni (1,06%) + 11.40% (12,46%) cu D.A.E. = 13,98%, valoarea totala platibila este de 11.312,59 lei.

Comisioane:

 • emitere card = 30 lei
 • administrare anuala = 40 lei.

Calculele sunt valabile pentru ROBOR 6M (1,06%) din data de 30.06.2016.

Aplica pentru acest produs retail
MasterCard wwShopPing

MasterCard wwShopPing este cardul de credit ce iti aduce multiple beneficii:

 • Cel mai bun pret;
 • Siguranta platilor pe Internet;
 • Serviciul de alerte prin SMS activat in mod gratuit.

Bine de stiut

 • iti ofera acces la o linie de credit in limita a maxim 10.000 EUR (in echivalent lei);
 • beneficiezi de o perioada de gratie de maxim 55 de zile pentru toate tranzactiile de plata la comercianti si pentru retragerile de numerar de la ATM si POS;
 • in fiecare luna, trebuie sa rambursezi doar un nivel minim de 5% din suma utilizata;
 • alimentarea contului de card se face foarte simplu, prin depunere de numerar sau transfer bancar;
 • il poti utiliza international;.
 • are 3 ani valabilitate, cu optiune de reinnoire;
 • este de tip MasterCard cu banda magnetica si CIP incorporate;
 • poti face plata facturilor de utilitati la bancomat, fara nici un cost.

Avantajele tale

Cardul de credit wwShopPing poate fi utilizat atat pe Internet cat si pentru retragere de numerar sau plati, la orice terminal ATM si POS la care vezi insemnele de acceptare ale marcii MasterCard. Pentru platile la comercianti comisionul este 0.

Pentru o protectie suplimentara, poti face in conditii de maxima siguranta plati pe Internet, in regim securizat 3D Secure. Platile securizate 3D Secure se efectueaza pe platformele online care ofera aceste servicii (MasterCard Secure Code), dupa finalizarea procesului de inrolare in acest sistem. Daca nu ai cardul inrolat inca, o poti face aici, sau il poti activa direct in timpul cumparaturilor online (activation during shopping).

Pentru efectuarea de plati pe Internet este necesara activarea cardului pentru astfel de tranzactii. Activarea se face la solicitarea ta, prin apelarea numerelor de telefon de pe spatele cardului: 021/222.33.36, 021/222.33.37 – Customer Support Paynet si va ramane valabila pe toata perioada de valabilitate a cardului.

Limitele standard de tranzactionare pentru acest card sunt cele de mai jos:

Limita maxima de retragere numerar de la ATM Limita maxima de retragere numerar de la POS Limita maxima pentru plati efectuate pe internet
7.000 lei/zi Nelimitat 3.500 lei/zi

Exemplu de calcul

La un imprumut de 10.000 lei pe 12 luni, la o dobanda variabila calculata ROBOR la 6 luni (1,06%) + 15% (16,06%) cu D.A.E. = 11,11%, valoarea totala platibila este de 11.671,60 RON.

Comisioane

 • emitere card = 0 lei
 • administrare anuala = 12,9 lei.

Calculele sunt valabile pentru ROBOR 6M (1,06%) din data de 30.06.2016.

Aplica pentru acest produs retail
Serviciul InfoLine

Specialistii nostri va ofera asistenta, suport si informatii cu privire la utilizarea serviciilor si produselor pe care le oferim.

Serviciul InfoLine este disponibil telefonic prin apel GRATUITdin orice retea nationala de telefonie fixa si mobila, la numarul de telefon 0800.807.807, iar pentru clientii din strainatate este disponibil la numarul de telefon 0269.504.470, apel cu tarif normal, de luni pana vineri intre orele 09.00 – 19.00 si prin e-mail, la adresa infoline@carpatica.ro.

Apeland serviciul InfoLine, poti afla detalii despre caracteristicile comerciale si functionale ale produselor si serviciilor noastre, te poti informa cu privire la dobanzile, taxele si comisioanele in vigoare, formularistica necesara sau reteaua noastra teritoriala.

Ne poti apela pentru asistenta privind utilizarea serviciului Internet Banking, a serviciului de transfer de bani Western Union, precum si pentru orice alt produs sau serviciu pe care il utilizezi in calitate de client al nostru.

De asemenea, ne poti contacta pentru orice sugestie, opinie sau propunere si ne poti semnala orice eventuala situatie aparuta in colaborarea cu noi.

Va multumim.

Aplica pentru acest produs retail
SMS ALERT

Acum nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru tranzactiile efectuate cu cardul deoarece iti punem la dispozitie serviciul SMS ALERT, pe care il poti personaliza sa te anunte cand s-au efectuat tranzactiile de interes pentru tine.

Bine de stiut

Poti opta, la alegere, pentru alerta integrala sau personalizata:

 1. Alerta Integrala: o sa primesti alerte SMS pentru toate tipurile de tranzactii, efectuate cu carduri, indiferent de suma tranzactionata si o sa te coste 8 lei/luna pentru cardurile in lei sau 2  EUR/luna pentru cardurile emise in euro.
 2. Alerta Personalizata: o sa primesti alerte SMS pentru toate tipurile de tranzactii care depasesc o anumita suma, suma pe care tu o alegi, dar nu trebuie sa fie mai mica de 50 lei. Pentru aceasta optiune o sa platesti 5 lei/luna pentru cardurile in lei si 1 EUR/luna pentru cardurile emise in euro.

Tranzactiile pentru care o sa primesti SMS sunt urmatoarele:

 • Tranzactii de plata cu cardul la POS (la comercianti, in magazine);
 • Tranzactii de plata cu cardul efectuate pe Internet;
 • Retragere numerar de la ATM;
 • Interogare sold la ATM.

Mesajul SMS contine informatii privind numarul cardului folosit, data si ora exacta a utilizarii, suma tranzactionata, locul din care s-a efectuat operatiunea, precum si statusul acesteia, reusita sau esuata.

Avantajele tale

 • control imediat asupra situatiei contului;
 • prevenirea fraudelor;
 • control asupra tranzactiilor realizate cu cardul suplimentar;
 • promptitudine – esti informat in timp real pe telefonul tau mobil.
Aplica pentru acest produs retail
3D Secure

Platesti pe Internet in conditii de maxima siguranta cu cardurile noastre, prin intermediul sistemului de securitate 3D Secure pus la dispozitie. Serviciul 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de catre Visa si Mastercard, destinat protectiei suplimentare a detinatorilor de carduri, in cazul platilor online (pe Internet) si utilizat sub siglele “Verified by Visa” respectiv “MasterCard SecureCode”.

Bine de stiut

Serviciul 3D Secure este implementat pentru toate cardurile din portofoliul nostru. Inrolarea unui card in 3D Secure si utilizarea lui ulterioara pentru plati online se bazeaza pe existenta unei parole suplimentare, definita in timpul inrolarii si cunoscuta exclusiv de catre detinatorul cardului. Aceste elemente aditionale asigura un nivel sporit de protectie in cazul acestor tipuri de operatiuni.

Toate cardurile emise de BCC sunt preinrolate, in acest moment, in sistemul 3D Secure.

Inrolarea in 3D Secure

Pentru utilizarea cu succes a cardului pentru plati online (pe Internet), pe platforme 3D Secure, este necesara finalizarea procesului de inrolare. Pentru finalizarea inrolarii, ai la dispozitie 2 optiuni:

 1. Urmeaza link-ul urmator si vei ajunge direct pe platforma de inrolare: Inrolare card in 3D Secure.
 2. Inrolarea in momentul primei plati online. In aceasta situatie, platforma de plati online sesizeaza faptul ca, cardul este preinrolat 3D Secure si solicita finalizarea inrolarii, prin redirectionare automata catre ecranul de inrolare.

IMPORTANT!

In cadrul procesului de inrolare, alaturi de datele cardului, ti se va solicita o parola initiala. Aceasta este prestabilita si este formata din ultimele 6 cifre din CNP-ul tau si ultimele 6 cifre de pe cardul pe care doresti sa il inrolezi.

Mai jos, ai un exemplu de configurare a parolei initiale:
Client: Ioan Popescu
CNP: 1720218356478
Numar card: 6769 0991 0027 1234
=> parola initiala este 356478271234

Daca ai uitat parola 3D Secure, poti accesa linkul urmator, pentru schimbarea sau reamintirea ei.

Ghid 3D Secure - plati online
.pdf (212.65 kB)
Aplica pentru acest produs retail