3D Secure

Inroleaza-ti cardul in serviciul 3D Secure si faci plati in siguranta pe Internet.

3d-secure-logosPlatesti pe Internet in conditii de maxima siguranta cu cardurile emise de catre noi, prin intermediul sistemului de securitate 3D Secure pus la dispozitie. Serviciul 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de catre Visa si Mastercard, destinat protectiei suplimentare a detinatorilor de carduri, in cazul platilor online (pe Internet) si utilizat sub siglele “Verified by Visa” respectiv “MasterCard SecureCode”.

Bine de stiut

Serviciul 3D Secure este implementat pentru toate cardurile din portofoliul bancii. Inrolarea unui card in 3D Secure si utilizarea lui ulterioara pentru plati online se bazeaza pe existenta unei parole suplimentare, definita in timpul inrolarii si cunoscuta exclusiv de catre detinatorul cardului.
Aceste elemente aditionale asigura un nivel sporit de protectie in cazul acestor tipuri de operatiuni.

Toate cardurile emise de noi sunt preinrolate, in acest moment, in sistemul 3D Secure.

Inrolarea in 3D Secure

Pentru utilizarea cu succes a cardului pentru plati online (pe internet), pe platforme 3D Secure, este necesara finalizarea procesului de inrolare. Pentru finalizarea inrolarii, ai la dispozitie 2 optiuni:

  1. Urmezi link-ul urmator si vei ajunge direct pe platforma de inrolare;
  2. Te inrolezi in momentul primei plati online. In aceasta situatie, platforma de plati online sesizeaza faptul ca, cardul este preinrolat 3D Secure si solicita finalizarea inrolarii, prin redirectionare automata catre ecranul de inrolare.

IMPORTANT!

In cadrul procesului de inrolare, alaturi de datele cardului, se va solicita o parola initiala. Aceasta este prestabilita si este formata din ultimele 6 cifre din CNP si ultimele 6 cifre de pe card.

Mai jos, ai un exemplu de setare a parolei initiale:
Client: Ioan Popescu
CNP: 1720218356478
Numar card: 6769 0991 0027 1234
=> parola initiala este 356478271234

Daca ai uitat parola 3D Secure, acceseaza linkul urmator, pentru deblocarea sau resetarea ei.

Pentru mai multe detalii, consultati ghidul atasat: Ghid 3D Secure – plati online